Intraverte, Epe • huisstijlIntraverte (bijzondere trajecten voor unieke mensen) faciliteert met 70 medewerkers op Landgoed Tongeren in Epe de ontwikkeling van individuen en organisaties. Wij verzorgden voor Intraverte het ontwerp van de nieuwe huisstijl. De letters i en v, aangevuld met drie gezichtjes, vormen samen het nieuwe logo.

Deventer Leerschool, Deventer • magazine

Bij het vertrek van 30 schoolverlaters naar de middelbare school bedachten we dat het leuk zou zijn om alle kinderen een eigen glossy aan te bieden. Zij gaven antwoord op: wat is je leukste school herinnering, wat wil je worden, hoe ziet je leven er over 10 jaar uit? en leverden eigen foto's in. Zo maakten we 30 pagina's. Met 10 fotopagina's van de natuurweek op Texel, het schoolkamp in Lemele en een excursie naar het Anne-Frankhuis kwamen we aan 40 pagina's. We lieten 30 unieke exemplaren digitaal printen: van de ANNA tot en met de UFUK. Van de excursie naar de Tweede Kamer monteerden we een dvd-video. Glossy en dvd werdEN gesealed en na de eindmusical aangeboden. De productiekosten zijn betaald door bedrijven van ouders in groep 8. Een bijzonder project!


Uitgeverij Bekadidact, Baarn • illustraties en boekverzorging
Vanaf 1995 verzorgen wij voor Bekadidact de illustraties voor de Stenvertbloks, educatieve uitgaven voor het basisonderwijs. Inmiddels zijn er meer dan 100 lesboekjes verschenen. Elke serie rekenen, taal, lezen, spelling, woordkeus, maten & gewichten, oefenbloks en klokkijken kreeg een eigen combinatie van 4 vrolijke kleuren, een docentenhandleiding en antwoordenbloks in kleuren. De kleine fantasiebeestjes worden met een dik/dun pen getekend, daarna gedigitaliseerd en vervolgens op de Mac ingekleurd. De serie is al jaren zeer succesvol en verschijnt in hoge oplages.Ook de kinderen van de Deventer Leerschool krijgen onderwijs uit de Stenvertbloks.


Deventer Leerschool, Deventer • boekverzorging
Bij de 125-ste verjaardag van de Deventer Leerschool verzorgden wij het ontwerp voor een jubileumboek. Het boek is een sponsorproductie van drie tekstschrijvers, een fotograaf en metamorfose, allen ouders van kinderen op dit onderwijsmonument in het hart van de stad. Voor het boek werden tien bekende Nederlanders die op deze school onderwijs volgden geïnterviewd en gefotografeerd. Daaronder: entertainer Hans Kazan, actrice Micky Hoogendijk, castingdirector Job Gosschalk, keeper Raimond van der Gouw en Dickens-initiatiefnemer Emmy Strik. Ontwerp: metamorfose. Redactie: Linda Bonte, Ronald Buitenhuis, Frank Leurink, Enno de Witt en Hanna Wolf. De foto's zijn van Gerben Hettinga/Fotopuur, Deventer.

IAC, Wageningen • leaflets en brochure training programmeHet International Agricultural Center is onderdeel van Wageningen University en richt zich op duurzame ontwikkeling van internationale landbouw, voeding en natuurlijke hulpbronnen. Wij verzorgen het ontwerp van 30 leaflets over trainingen in de huisstijl van Wageningen University.


Brochure Training programme in de IAC huisstijl. Omvang 52 pagina's.


Hogeschool Larenstein, Deventer/Velp • opleidingsbrochuresLarenstein is onderdeel van Wageningen UR en biedt opleidingen voor natuur, dier, gezondheid, voedingsmiddelen, technologie en management. Wij verzorgden het ontwerp van de opleidingsbrochures.
Hogeschool Larenstein, Deventer/Velp • afficheAffiche voorlichtingsdagen Hogeschool Larenstein.